От 21. до 23.01. се провежда традиционния семинар на Кооперативния Агросъюз в х-л Интернационал, Златни Пясъци.
Лидер Консултинг като дългогодишен партньор на Съюза представи своята визия за повишаване на почвеното продородие и новостите от SAATBAU LINZ. Поради традиционно засушливите условия в района на Каварна, Шабла, Провадия и др., а и моментната обстановка, най- голям беше интереса към царевичния хибрид  ПЕРАЦИНО , който през 2019 г. даде при производствени условия най-добри добиви в най-екстремните региони, сравнено с хибриди от всички селекции на пазара.

 
На 20.01.2020 десетки земеделски производители от района на София се събраха на семинар организиран от фирмите Агрорич, Лидер Консултинг и Агрия.
В своята презентация освен че представи пролетните семена с марка SAATBAU, Лидер Консултинг наблегна и на мерките за управление на почвеното плодородие. Някои късметлии спечелиха от томболата семена царевица, слънчоглед и люцерна.
 

 

Лидер Консултинг ЕООД - видео блог за аграрния сектор     <---- ЛИНК КЪМ КАНАЛА

 

Здравейте колеги, приятели, настоящи и бъдещи клиенти и зрители,

Стартираме този блог като нова инициатива за да сме по-близо до вас, до вашите нужди, проблеми, до новите ви успехи и развитие. Тук ще се опитаме да засегнем много и най-различни теми от света на земеделието - агрономически, агротехнически, ще ви обърнем внимание на актуални проблеми, с които сме се срещнали по време на пътуванията си из цялата страна. Ще ходим по полета да търсим добро и лошо, да търсим решения или да се възхищаваме на успехи. Ще ви запознаваме със земеделци и партньори, които да споделят своя опит с нови технологии, или просто са ни впечатлили със своята изрядност и напредничавост. Разбира се, ще ползваме този видео блог и за реклама - ще представяме нашите продукти - семената с марка ЗААТБАУ ЛИНЦ - Австрия, които ние - Лидер Консултинг ЕООД представляваме в България. Надяваме се, че тук всеки от аграрния сектор ще намери по нещо интересно за себе си, което да добави знания и стойност в практиката му.

Желаем ви успешна и плодородна година.

Екипът на Лидер Консултинг ЕООД